Zorlu mücadele öncesi Lazio teknik direktörü Petkovic, 19 kişilik maç kadrosuna sakat olan önemli oyuncularını da dahil etti. İtalyan medyasında Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecekleri yönünde çıkan haberlere rağmen, ilk 11'in önemli oyuncuları olan Radu, Ederson ve Alman golcü Miroslav Klose teknik direktör tarafından maç kadrosuna alındı.

FENERBAHÇE TURU NASIL GEÇER?
UEFA Avrupa Lig i çeyrek final ilk maçında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda rakibini 2-0’lık skorla geçen Fenerbahçe bugünkü rövanş maçına büyük avantajla çıkacak. Lazio karşısında alacağı her türlü galibiyette ve beraberlikte turu geçecek olan Fenerbahçe, tek farklı yenilgilerde de adını yarı finale yazdıracak. Eğer Sarı-Lacivertliler bir gol atarsa, İtalyan ekibine tur için üç gol yetmeyecek, dört gol gerekecek.
 
Resim
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Galatasaray,Real Madrid ile Türk Telekom Arena'da karşılaştı. Maç,  Galatasaray'ın 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Şampiyonlar ligi rövanş karşılaşmasında dünya devi Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray rakibine sahayı dar etti ama bir çok pozisyondan yararlanamazken konuk ekip Real Madrid yakaladığı pozisyonları affetmedi ve Dünyaca ünlü futbolcusu Ronaldo ile 2 gol buldu ve maça tutundu.

Bu arada Galatasaray takımıda 3 golü kaydeden Drogba inanılmaz topuk golü ile bir kez daha dünyanın en iyi futbolcularından birisi olduğunu kanıtladı.

 
Resim
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Salı günü Real Madrid'i konuk edecek Galatasaray, yarı finalist olabilmek için adeta mucize arayacak. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek.

Geride kalan haftada Madrid'de oynanan ilk maçı 3-0 kaybeden ve avantajı rakibine kaptıran sarı-kırmızılı ekip, salı akşamı bu skoru çevirebilmek için sahaya çıkacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?
Galatasaray'ın yarı finalist olabilmek için Real Madrid karşısında 4 farklı skor elde etmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılıların yarınki karşılaşmanın normal süresini 3-0 önde tamamlaması durumunda ise müsabaka uzatmaya gidecek. Real Madrid, karşılıklı gollerin olduğu tüm 3 farklı yenilgilerde dahi turu atlayan taraf olacak.


 
Resim
Süper Lig 2012-2013 sezonu 28. hafta kapanış maçında, Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bursaspor, konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti.


Beşiktaş karşılaşmaya kalede McGregor, defansta; Hilbert, Escude, İbrahim Toraman, Gökhan Süzen orta sahada; Mehmet Akgün, Veli, Fernandes, Oğuzhan, Olcay, forvette ise Mustafa Pektemek 11'i ile başladı.

Bursaspor karşılaşmaya kalede Carson, savunmada; Vederson, İbrahim Öztürk, Ferdinand, Şener orta alanda; Tuncay, Edu, Belluchi, Ferhat forvette ise Batalla ve Pinto 11'i ile başladı.

 
GS-MİY maçı kaç kaç bitti: 3-1 Galatatasaray-Mersin İ.Y maç özeti,alatasaray Mersin İdmanyurdu maçı izle, Lig tv internetten maç izlemekiçin ne yapmak gerekir? internetten lig tv izleme yolları, internetten lig tv izleme programı, internetten lig tv nasıl izlenir? Canlı maç izle, lig tv canlı izle... GS-Mersin İ.Y maçı özeti, GS-Mersin İ.Y maçı muhtemel 11'i, Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bugün lig sonuncusu Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek. Bu akşam saat 19.00'da TT Arenada başlayacak mücadeleyi hakem Süleyman Abay yönetecek.

Spor toto süper ligin 28. haftasında Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu'nu 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Fatih Terim çok sert açıklamalar yaptı.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    Nisan 2013

    Categories

    Hepsi